Du er her:  Badminton

KL. 16.30-18.00

Anders holder afslutning i klubhushallen TORSDAG DEN 26.03.15

KL. 15.00-16.30.

DEREFTER ER DER SOMMERTRÆNING OM ONSDAGEN FOR DEM, DER HAR TILMELDT SIG:)

Sommertræning

Sommertræning  JUHUUU

Vil du heller ikke stoppe med at spille badminton lige nu?

Så meld dig til sommertræning i Sejs badminton.

Hvornår: ONSDAGE KL 16.30-18.00

fra uge 15 til og med uge 25

Sted: klubhushallen

Træneren: er – jubiii- Simon Jensen.

Pris:    200,00 kr der betales på hjemmesiden under tilmeldinger- sommertræning.

Betingelser: sommertræningen bliver kun oprettet, såfremt der er minimum 13 betalende spillere. Så tag fat i din kammerat og få ham med på ideen. Måske finder din kammerat ud af, at han gerne vil spille efter sommerferien

Og det er naturligvis kun dem der har betalt for sommertræning, der må komme til træningen

Vi glæder os til at se jer :-) Og træner Simon står klar med masser af energi, godt humør og god træning.

Bestyrelsen i badminton afdelingen

Hjælpere til flagkørsel i midtbyen

I badminton afdelingen sætter vi 4 gange om året flag op i midtbyen/gågaden. Til det formål har vi brug for hjælpere 4 gange i 2015

• 16. April
  • 26. Maj
  • 11. Juni
  • 5. September

Det drejer sig om ca. 40 flag. Det plejer at tage omkring 40 min at sætte dem op om morgen og det samme, når de skal ned igen om aftenen.

Vi plejer at være 2 til at gøre det.

Det vil være en stor hjælp, hvis nogle forældre vil være behjælpelige med at give en hånd :-)

Det er med til at holde kontingentprisen nede, da vi får betaling for opgaven.

Kontakt: Anders Fage-Pedersen - 2859 8600 eller anders(at)(if you can see this please update your browser)sejsbadminton.dk

Klubmesterskab

Lørdag den 21. marts 2015 afholdes der Klubmesterskab i klubhushallen for både ungdom, senior og oldboys.

Tilmelding foregår til trænerne. Børnene har fået en indbydelse med hjem, som skal afleveres ved deltagelse. Deltagelse er gratis.

Holdene sættes tilfældigt sammen. Alle spiller mod alle, dog opdelt i ungdom, senior og oldboys.

Jo flere deltagere, jo flere kampe, jo mere træning og sjov. Vi håber, der kommer tilskuere og hepper:)

Mvh Bestyrelsen

Der er 19, der har tilmeldt sig klubmesterskabet. Det er rigtig dejligt:)

Men der er kun 2, der vil medbringe kage. Det er lige lidt nok:) Er der 1 eller 2, der har lyst til at bage en kage og tage med? Så bliver børnene og de voksne glade:)

Resultater fra Vinterferiecup 2015

Tusind tak for jeres deltagelse ved dette års vinterferiecup. Det var dejligt at se så mange engagerede deltagere.

Stemningsbillede samt resultatliste og rangliste point nedenfor

På gensyn til julestævne d. 27-30 december :-)

SSIF Badminton  (Se flere billeder på vore Facebook side)

Resultatliste.PDF

Ranglistepoint.PDF

Yonex Vinterferiecup 2015

Så er programmet klar. Det rettes til undervejs. Følg rettelserne på Badmintonpeople. Der kan man se ændringerne

Vel mødt og like eventuelt vores Facebook side. Der vil i også kunne følge med i programmer mm. Så kommer beskeden altid til jer - så skal i ikke selv opsøge information :-)

www.sejsbadminton.dk
www.facebook.com/sejsbadminton

Der vil være lodtrækning om Yonex ketchere til en værdi af kr. 2.000,-

Vi ses

Yonex Vintercup 2015

Indbydelse til Yonex Vinterferiecup 2015.

Der vil være lodtrækning om Yonex ketchere til en værdi af kr. 2.000,-

I cafeteriatet vil der være gratis kaffe og salg af mad- og drikke-varer

Se indbydelse via link her

Guide vedrørende tilmelding i Badmintonpeople kan ses her!

Vinterferiecup dage

Som det ser ud lige nu (programmet er ikke helt færdig) kommer det til at se ud som nedenfor. Torsdag ligger ret fast

U11A-B
U13A-B
U15A-B
U17M

U15M
U17A-B

De resterende rækker vil blive offentliggjort snarest!

Vel mødt :-)

Indsatsstævner

Vi vil løbende opdatere hjemmesiden med indsatsstævner vi anbefaler

Tak for denne gang

Vi siger tak til alle deltagerne for et vel overstået Yonex Julestævne 2014. Der var mange gode kampe og tætte dueller :-)

Vi vil også gerne takke alle der har deltaget i planlægningen og afviklingen af julestævnet. Uden jeres hjælp vil det ikke være muligt at afholde et stævne over 4 dage med 300 deltagere og næsten 700 kampe. Stor tak for det.

Her er et par stemningsbilleder fra stævnet.

Ris og ros modtages gerne. Det kunne være omkring afviklingen af stævnet, bespisning, forhold mm. Der er altid plads til forbedring. Send det til anders(at)(if you can see this please update your browser)sejsbadminton.dk

På gensyn til vinterferiestævnet (indbydelse kommer snarest!!)

Godt nytår!

Ældre nyheder

Tidligere nyheder kan læses under gruppe Nyhedsarkiv

Badminton sponsorer