Du er her:  Badminton

Klubmesterskab

Lørdag den 21. marts 2015 afholdes der Klubmesterskab i klubhushallen for både ungdom, senior og oldboys.

Tilmelding foregår til trænerne. Børnene har fået en indbydelse med hjem, som skal afleveres ved deltagelse. Deltagelse er gratis.

Holdene sættes tilfældigt sammen. Alle spiller mod alle, dog opdelt i ungdom, senior og oldboys.

Jo flere deltagere, jo flere kampe, jo mere træning og sjov. Vi håber, der kommer tilskuere og hepper:)

Mvh Bestyrelsen

Sidste træningsdato

Sæsonen slutter TORSDAG DEN 26. MARTS 2015. Dette er sidste træningsdato.

Mvh Bestyrelsen

Resultater fra Vinterferiecup 2015

Tusind tak for jeres deltagelse ved dette års vinterferiecup. Det var dejligt at se så mange engagerede deltagere.

Stemningsbillede samt resultatliste og rangliste point nedenfor

På gensyn til julestævne d. 27-30 december :-)

SSIF Badminton  (Se flere billeder på vore Facebook side)

Resultatliste.PDF

Ranglistepoint.PDF

Yonex Vinterferiecup 2015

Så er programmet klar. Det rettes til undervejs. Følg rettelserne på Badmintonpeople. Der kan man se ændringerne

Vel mødt og like eventuelt vores Facebook side. Der vil i også kunne følge med i programmer mm. Så kommer beskeden altid til jer - så skal i ikke selv opsøge information :-)

www.sejsbadminton.dk
www.facebook.com/sejsbadminton

Der vil være lodtrækning om Yonex ketchere til en værdi af kr. 2.000,-

Vi ses

Yonex Vintercup 2015

Indbydelse til Yonex Vinterferiecup 2015.

Der vil være lodtrækning om Yonex ketchere til en værdi af kr. 2.000,-

I cafeteriatet vil der være gratis kaffe og salg af mad- og drikke-varer

Se indbydelse via link her

Guide vedrørende tilmelding i Badmintonpeople kan ses her!

Vinterferiecup dage

Som det ser ud lige nu (programmet er ikke helt færdig) kommer det til at se ud som nedenfor. Torsdag ligger ret fast

U11A-B
U13A-B
U15A-B
U17M

U15M
U17A-B

De resterende rækker vil blive offentliggjort snarest!

Vel mødt :-)

Indsatsstævner

Vi vil løbende opdatere hjemmesiden med indsatsstævner vi anbefaler

Tak for denne gang

Vi siger tak til alle deltagerne for et vel overstået Yonex Julestævne 2014. Der var mange gode kampe og tætte dueller :-)

Vi vil også gerne takke alle der har deltaget i planlægningen og afviklingen af julestævnet. Uden jeres hjælp vil det ikke være muligt at afholde et stævne over 4 dage med 300 deltagere og næsten 700 kampe. Stor tak for det.

Her er et par stemningsbilleder fra stævnet.

Ris og ros modtages gerne. Det kunne være omkring afviklingen af stævnet, bespisning, forhold mm. Der er altid plads til forbedring. Send det til anders(at)(if you can see this please update your browser)sejsbadminton.dk

På gensyn til vinterferiestævnet (indbydelse kommer snarest!!)

Godt nytår!

Ældre nyheder

Tidligere nyheder kan læses under gruppe Nyhedsarkiv

Badminton sponsorer