Du er her:  Badminton

Yonex Vintercup 2015

Indbydelse til Yonex Vinterferiecup 2015.

Der vil være lodtrækning om Yonex ketchere til en værdi af kr. 2.000,-

I cafeteriatet vil der være gratis kaffe og salg af mad- og drikke-varer

Se indbydelse via link her

Guide vedrørende tilmelding i Badmintonpeople kan ses her!

SIDSTE FRIST FOR TILMELDING stod forkert i programmet og hos Badmintonpeople. Det er rettet hos Badmintonpeople! Korrekt frist er 29/1-2015 kl. 23.59

Vel mødt :-)

All-night

Så er vi klar til at afholde årets første All-night arrangement. Arrangementet er for alle klubbens ungdomsspillere og det foregår fredag den 20. februar kl. 19 til indtil næste morgen kl. 9.

SAMTIDIG, altså fredag den 20/2-15 kl. 19 afholder vi sæsonens medlemsmøde i glassalen i klubhushallen. Vi vil fra badmintonafdelingen gerne opfordre ALLE til at deltage, og vi håber, at nogen kunne tænke sig at melde sig til bestyrelsesarbejdet. Det er meget vigtigt for os, at I alle bakker op om det arbejde, der skal lægges i at drive foreningen.  På mødet vil vi informere om, hvad deltagelse i bestyrelsesarbejdet indebærer, og hvis der er behov for det, vil vi gerne gennemgå, hvordan man melder børnene til stævner via badmintonpeople. Vi serverer lidt godt til ganen og håber på stort fremmøde.

Med hensyn til all night arrangementet, så står vores friske trænere klar til at være sammen med børnene hele natten. Der skal være gang i den med hygge og en masse badminton. Det koster 100 kr at deltage, til den pris får børnene serveret en sandwich i løbet af natten samt frugt og morgenmad lørdag morgen. Skulle nogen have overskud til at bage en kage, så modtages dette med JUBEL. Medbring evt. lidt penge til slik, samt ketcher, tandbørste, sovepose, liggeunderlag/madras samt GODT HUMØR. Tilmelding foregår via hjemmesiden www.sejsbadminton.dk

Til næste træning vil børnene modtage en skriftlig indbydelse til begge arrangementer.

VI SES.

Med venlig hilsen SSIF Badminton

Indsatsstævner

Vi vil løbende opdatere hjemmesiden med indsatsstævner vi anbefaler

Tak for denne gang

Vi siger tak til alle deltagerne for et vel overstået Yonex Julestævne 2014. Der var mange gode kampe og tætte dueller :-)

Vi vil også gerne takke alle der har deltaget i planlægningen og afviklingen af julestævnet. Uden jeres hjælp vil det ikke være muligt at afholde et stævne over 4 dage med 300 deltagere og næsten 700 kampe. Stor tak for det.

Her er et par stemningsbilleder fra stævnet.

Ris og ros modtages gerne. Det kunne være omkring afviklingen af stævnet, bespisning, forhold mm. Der er altid plads til forbedring. Send det til anders(at)(if you can see this please update your browser)sejsbadminton.dk

På gensyn til vinterferiestævnet (indbydelse kommer snarest!!)

Godt nytår!

Ældre nyheder

Tidligere nyheder kan læses under gruppe Nyhedsarkiv

Badminton sponsorer