Klub arrangementer

Der er pt. ikke planlagt nogen arrangementer, med nedenfor kan du læse lidt om hvad vi har i tankerne. Har du selv en idé til et arrangement, er du meget velkommen til at rette henvendelse til cykeludvalget eller lave et indlæg på vores facebookside.

Foredragsaftener

Der vil i løbet af året blive arrangeret flere spændende foredragsaftener i samarbejde med erfarne cykelfolk og ernæringseksperter.

Vi har allerede haft et velbesøgt foredrag med Mogens Strange – se Power points for showet her.

Mekanikeraften

Vi vil et par gange i årets løb indbyde til en ”mekanikeraften” hvor vi mødes hos Schaufuss cykler og får et minikursus i cykel reparation. Her vil der samme aften også være mulighed for at handle til superpriser på udvalgte produktgrupper og mærker.

Mountainbike cup

Vi vil forsøge at arrangere vores egen lille mini mtb cup internt i klubben, som vil kunne fungere som et slags klubmesterskab og hjælpe med at styrke sammanholdet i klubben. På sigt vil vi gerne lave et åbent mountainbike løb én gang om året for at være med til at gøre opmærksom på os selv udadtil.

Ture inden- udenlands

Vi vil forsøge at arrangere nogle fællesture til andre steder i danmark og måske i udlandet, hvis der er interesse for det.

Kalender cykling