SSIF Cyklings klubtøj

Så er det igen muligt at købe SSIF Cykling klubtøj.

Vi har i år valgt, at skifte leverandør og det bliver Trimtex, der skal levere den helt nye cykel kollektion.

Trimtex er udviklet og testet sammen med professionelle cykelhold, Thor Hushovd og Norges Tekniske & Naturvidenskabelige Universitet. Trimtex leverer forskellige kollektioner, og vi har valgt en kombination af Pro og Elite serien, som er til aktive- og konkurrencecyklister. En meget lækker serie som bl.a. byder på et betydelig bedre bukseindlæg for både kvinder og mænd.

Kollektionen omfatter bukser m/korte ben, kortærmet trøje og vindvest. Desuden tilbydes en jakke med lange ærmer og en med aftagelige ærmer.

KLIK HER for at se hele kollektionen.

Der er mulighed for at bestille klubtøj, den eneste betingelse er dog, at der skal bestilles minimum 5 enheder. Er du interesseret så kontakt Lars Johansen, lars@ljohansen.dk eller 4080 0003

Spørgsmål så kontakt: Lars Johansen, lars@ljohansen.dk eller 4080 0003

Kalender cykling