Aktivitetstilbud i regi Ældre Idræt 60+

Tiden er inde til at tilmelde sig aktiviteter for den kommende sæson 2021/2022.

Et medlemskab koster 350 kr. i grundkontingent.

Herudover betales der for den eller de aktiviteter man deltager i.

Lykkedes det ikke hjemmefra at tilmelde sig fra egen computer, vil der være mulighed for at møde op personligt med sit dankort i hånden og få hjælp til at få tilmeldingen gennemført onsdag, den 01.09.21 og onsdag, den 15.09.21 begge dage fra kl. 10.30 -11.00 – det foregår i cafeteriet i Multihuset.

Der kan være venteliste på nogle aktiviteter, ligesom der for vinterbadernes vedkommende på forhånd er optaget på tirsdags- og fredagsholdene af nuværende vinterbadere.

Kommer der yderligere tilmeldinger til en aktivitet er nye hold en mulighed.

Andre tilbud

I Sejs-Svejbæk IF er der derudover følgende aktivitetstilbud, som ved tidspunkter for afvikling og indhold henvender sig til 60+’ere, men hvor yngre naturligvis også kan komme.

Disse hold er ikke en del af Ældre Idræt, hvorfor tilmelding og betaling foregår til henholdsvis Motion- og Fitness, Gymnastik Afdelingen og Tennisafdelingen.

Andre foreninger i vort lokalområde, som også har tilbud til 60+’erne er:

Midtjyske Folkedansere. Kontaktperson Inger Benkjer Kristensen, 2278 0484

Sejs-Svejbæk Borgerforening. Kontaktperson Maja Gulbæk, 2868 2066