Åbningstider

Alle medlemmer med en gyldig nøglebrik har adgang til centret alle ugens dage mellem
kl. 05.00 og 24.00.

Nøglebrikken er personlig og må ikke udlånes til ikke medlemmer.
antidoping

Fitness-billedeMOTION OG FITNESS

Rigtig mange lokale og udenbys udøvere har benyttet sig af tilbuddet gennem de år SSIF Motion & Fitness har eksisteret i sin nuværende form. Den aktive medlemsskare ligger og svinger mellem 200 og 300 hen over året. Det er en skøn blanding af unge og gamle og en nogenlunde ligelig fordeling af kønnene. Selv om der er mange aktive, er der som regel god plads i centret, da spredningen aldersmæssigt gør, at centret er udnyttet jævnt hen over åbningstiden.

Centret er et foreningsbaseret center og har derfor brug for en del frivillige, der vil tage sig af at give medlemmer råd og vejledning og introduktion til brugen af maskinerne. Der er heldigvis endnu ikke problemer med at finde folk til denne opgave. Er du interesseret i at yde en frivillig indsats, er du meget velkommen til at kontakte en af os.

Man skal være fyldt 15 år for at blive medlem af fitness.

Læs mere om åbningstider, priser, introduktion, nøglebrikker og ordensregler ved at klikke i menuen til venstre.

Mød instruktørerne

Mandag:

Tirsdag:
kl. 18.00-19.00

Onsdag:

Torsdag:
kl. 18.00-19.00

Fredag:

Pulsmålere

Til brug for vore medlemmer har vi lagt 2 pulsmålere i Cafén hos Flemming. Du kan låne dem til brug i centret, men husk at aflevere dem i cafeén efter brug.