Åbningstider

Alle medlemmer med en gyldig nøglebrik har adgang til centret alle ugens dage mellem
kl. 05.00 og 24.00.

Nøglebrikken er personlig og må ikke udlånes til ikke medlemmer.
antidoping

Tilmelding og betaling

Ønsker du at benytte vore faciliteter skal du indmeldes i afdelingen. Vælg mellem de to former for medlemskab vi tilbyder: 3 måneder, som koster 450,00 kr. eller 1 år, som koster 1400,00 kr.
Der skal betales med Dankort.
Som nyt medlem skal du også huske at betale for en nøglebrik. 100 kr.
Nøglebrikken giver adgang til centret mellem kl. 5 morgen og 24 aften.
Husk at oplyse mailadresse og/eller mobilnummer.
Når du har betalt, printer du kvitteringerne ud og medbringer dem til introduktion, som du kan få hver mandag, tirsdag og onsdag kl. 18.30 til 20.00. NB: INGEN INTRO I JULI MÅNED. Adgang gennem cafeteriet. Er du i tvivl om det er noget for dig, henvend dig bare i de nævnte tidsrum uden først at betale. Få en snak med vores instruktør og prøv nogle af maskinerne.

Allerede medlem og har nøgle:
Ved fornyelse af medlemskab, skal du huske kun at udfylde den højre kolonne ”Allerede medlem” efter at have klikket ”tilmeld”
Har du glemt dit password klik da på ”Glemt password”, så vil du få tilsendt et nyt til den mail eller det mobilnummer der er oplyst ved tilmelding.

Der åbnes for nye hold hver den 20. i måneden.
Er du tidligere medlem og betaler via hjemmesiden med dankort eller mobilepay aktiveres din nøglebrik den efterfølgende dag.. Betaler du via mobilepay 77050 eller netbank 7178-1084455 kan der gå op til 3 dage inden brikken aktiveres.

Har du ikke mulighed for at betale med dankort, kan du benytte følgende kontonummer i Jyske Bank: 7178-1084455, Mobilepay 77050.
HUSK idrætsaktivitet, navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og evt. email.

BEMÆRK: DER OPRETTES OG UDLEVERES IKKE NØGLEBRIKKER I SKOLERNES FERIER !!!!!!!!!!!

NYT – der kan nu også betales med MobilePay i tilmeldingsproceduren.

Mød instruktørerne

Mandag:

Tirsdag:
kl. 18.00-19.00

Onsdag:

Torsdag:
kl. 18.00-19.00

Fredag:

Pulsmålere

Til brug for vore medlemmer har vi lagt 2 pulsmålere i Cafén hos Flemming. Du kan låne dem til brug i centret, men husk at aflevere dem i cafeén efter brug.