Åbningstider

Alle medlemmer med en gyldig nøglebrik har adgang til centret alle ugens dage mellem
kl. 05.00 og 24.00.

Nøglebrikken er personlig og må ikke udlånes til ikke medlemmer.
antidoping

• Medlemmer skal være fyldt 15 år.
  • Kun betalende medlemmer har adgang til motionscentret.
  • Der skal benyttes indendørs sko i lokalet.
  • De benyttede redskaber, vægtskiver, måtter, bolde m.m. skal sættes på plads efter brug.
  • Beskyt vort udstyr; medbring og benyt venligst et håndklæde, når du træner, og aftør/afsprit maskinerne efter brug.
  • Vis hensyn til alle tilstedeværende ved brug af musikanlægget. Ikke alle har samme smag, så vis omtanke både hvad angår musikgenren og lydstyrken.
  • Der laves ofte check for gratister i centret. Hæng din nøglebrik op på tavlen ovenfor trappen for at gøre det lettere for instruktørene at checke at alle er medlemmer.
  • Doping tolereres ikke for medlemmer af fitness. Opdages det er der øjeblikkelig bortvisning og udmeldelse for altid.

Mød instruktørerne

Mandag:

Tirsdag:
kl. 18.00-19.00

Onsdag:

Torsdag:
kl. 18.00-19.00

Fredag:

Pulsmålere

Til brug for vore medlemmer har vi lagt 2 pulsmålere i Cafén hos Flemming. Du kan låne dem til brug i centret, men husk at aflevere dem i cafeén efter brug.