Hold-oversigt sæson 2019/2020

Tilmelding åbner søndag d. 18.august kl 10.

Vi søger lige nu instruktører til følgende børnehold:

• Årg 15
  • 0-1 klasse drenge
  • 2. klasse piger

Ret til ændringer forbeholdes.

Husk at melde dit barn til og ikke dig selv. Forkerte tilmeldinger vil blive slettet og vi kan ikke garantere at pladsen forbliver ledig.

Børnene skal meldes på det hold hvor det passer med at de følges med den årgang de går i børnehave/skole med.

I Gymnastikforeningen kommunikerer vi udelukkende via tilmeldings-systemet. Dvs at deltager du eller dit barn på et hold uden at være tilmeldt vil I ikke modtage beskeder om aflysninger, arrangementer o.lign

Vi tager forbehold for ændringer på alle hold. Hvis holdet ændres til et tidspunkt hvor dit barn ikke kan deltage, refunderer vi selvfølgelig pengene. NB! Der er mulighed for søge om friplads til dit barn – kontakt bestyrelsen – se adresser i oversigten til venstre.

Betaling med Bankoverførsel

Betaling med bankoverførsel kan kun ske med forudgående aftale med den tilmeldingsansvarlige i bestyrelsen. Kontaktopl HER

Afmelding fra hold

Afmelding fra hold kan kun ske via mail til den tilmeldingsansvarlige i bestyrelsen inden 1. oktober.  Kontaktopl HER. For enkelte hold gælder andre retningslinier, dette vil fremgå af hold-beskrivelsen.

Opret profil

Nyt medlem? Har du ikke tidligere været tilmeldt en aktivitet i foreningen, skal du klikke på knappen “Tilmeld” nedenfor og få tilsendt adgangskode, der skal bruges for at tilmelde.

NYT – der kan nu også betales med MobilePay i tilmeldingsproceduren.

Kalender for gymnastik