Forslag til menu

Forret: Varmrøget laks med spæde salater, urtecreme, og flute

Hovedret: Helstegt kalveculotte, sødmælkskalv

Mild dijonsauce

Langtidsbagte cherrytomater

Smørdampede forårsløg

Små ovnbagte petitkartofler

Dessert: Hjemmebagt Brownie med toffee, hindbærpuré

Pris leveret i multihuset 250,- pr.cov.

Tillæg for oksefilet 30,- pr person

Tillæg for oksemørbrad: Dagspris

 

Buffet:

Kyllingebryst med rosiner og pinjekerner flamberet i cognac

Helstegt kalveculotte, stegt med timian og lime

Mild Dijon sauce

Små ovnbagte petitkartofler

Ovnbagte rodfrugter med honning og citron

Æblesalat med soltørrede tranebær

Tomatsalat med mozzarella, pesto og basilikum

Pris leveret 240,- pr. cov

 

Andre Forslag til forretter

Carpaccio med rucola, olivenolie og parmesan 65,-

Rejecocktail, med svenske håndpillede rejer, iceberg, citron, dild og hjemmelavet dressing 55,-

Røget dyrekølle med granatæbler, feta hjertesalat g mynte 75,-

 

Andre forslag til desserter:

Creme brulee med råsyltede bær, eller friske efter sæson 75,-

Is Special, med rosiner i rom, syltede ingefær, kaffedrys, flødeskum og caloricpunch 55,-

Kontakt

Multihuset
Julsøvej 126
8600 Silkeborg

Tel.: 40 56 20 83

mail:
cafeen@multihuset-sejs.com

Banner_gul_99x32

Åbningstider

Mandag kl. 8.30-22.00
Tirsdag kl. 8.30-22.00
Onsdag kl. 8.30-22.00
Torsdag kl. 8.30-22.00
Fredag kl. 8.30-14.00

I weekenden og ved arrangementer kun åben efter aftale