Forslag til menu
Forret: Varmrøget laks med spæde salater, urtecreme, og flute
Hovedret: Helstegt kalveculotte, sødmælkskalv
Mild dijonsauce
Langtidsbagte cherrytomater
Smørdampede forårsløg
Små ovnbagte petitkartofler
Dessert: Hjemmebagt Brownie med toffee, hindbærpuré
Pris leveret i multihuset 250,- pr.cov.
Tillæg for oksefilet 30,- pr person
Tillæg for oksemørbrad: Dagspris
Buffet:
Kyllingebryst med rosiner og pinjekerner flamberet i cognac
Helstegt kalveculotte, stegt med timian og lime
Mild Dijon sauce
Små ovnbagte petitkartofler
Ovnbagte rodfrugter med honning og citron
Æblesalat med soltørrede tranebær
Tomatsalat med mozzarella, pesto og basilikum
Pris leveret 240,- pr. cov
Andre Forslag til forretter
Carpaccio med rucola, olivenolie og parmesan 65,-
Rejecocktail, med svenske håndpillede rejer, iceberg, citron, dild og hjemmelavet dressing 55,-
Røget dyrekølle med granatæbler, feta hjertesalat g mynte 75,-
Andre forslag til desserter:
Creme brulee med råsyltede bær, eller friske efter sæson 75,-
Is Special, med rosiner i rom, syltede ingefær, kaffedrys, flødeskum og caloricpunch 55,-
Kontakt
Åbningstider
Mandag kl. 8.30-22.00
Tirsdag kl. 8.30-22.00
Onsdag kl. 8.30-22.00
Torsdag kl. 8.30-22.00
Fredag kl. 8.30-14.00
I weekenden og ved arrangementer kun åben efter aftale