Du skal tilmelding dig igen, hvis der er ændringer i dine data som f.eks. navn, adresse, e-mail eller telefonnr.

Du skal tilmelde dig med din e-mail-adresse.

Værd at vide…

Om Sejs-Svejbæk I.F. tennis

Klubben er stiftet 7. september 1983 og er en del af Sejs-Svejbæk Idrætsforening.

Vi har 2 belyste grusbaner og et lille klubhus. Modsat klubhuset har vi toilet- og badevogn.
Bag klubhuset er der en slåmur.

Nye medlemmer
Har du ikke spillet tennis før, men overvejer det, kan vi fortælle at du ikke er den eneste. Vi har allerede nu nye spillere tilmeldt kommende begyndertræning. Så kontakt Berit Rømer Hansen på mobil 29 86 52 94, hvis du også gerne vil have en plads på træningsholdet.

Du behøver ikke at have en makker, vi hjælper gerne med at finde nogen du kan spille med. Husk at tennis giver dig rig mulighed for at spille lige når du har lyst, da man kan booke baner online. Vi har sat lysanlæg op som gør, at der kan spilles til langt ud på aftenen.

Børn indtil 17 år tilmelder sig træning til Esben Krogsgaard, 6064 1668. Stine Kirke og unge tennispiger fra klubben træner børn hver mandag og torsdag. Forældre kan spille/træne med egne børn, uden selv at være medlem.

Tilmelding til den nye tennissæson
Alle tilmelder sig den nye sæson her på hjemmesiden under Tilmeldinger.

Til nye medlemmer

Sejs-Svejbæk Tennisklub vil vi gerne være kendt for at tage godt imod nye medlemmer, både begyndere og spillere der har spillet andre steder.

For at gøre det lettere at komme i gang, finde nogen at spille med og finde ud af, hvad du har brug for af udstyr, er der her nogle informationer.

Berit vil være til stede en gang imellem om torsdagen, for at høre, om der er behov for ekstra samspil for nye medlemmer eller kontakt til nogle mere øvede spillere, der kan spille ”gode” bolde til dig. Det er en god idé, at få lavet aftaler indbyrdes og spille indimellem træningsaftenerne.

Herudover vil det være godt at komme til søndagsmix første søndag i måneden og klubspil om mandagen – se også opslag i klubhuset og på hjemmesiden.

Udstyr
Du skal have sko med en rimelig glat sål (tennis, badminton, håndbold) – ikke løbesko, de ødelægger banerne. Du kan spille i træningsdragt eller andet sportstøj, og det er godt at have lommer til nogle bolde. Er du usikker på, om tennis er noget for dig, kan du låne en ketcher i klubben. Vi har også træningsbolde til rådighed.

Bolde kan købes i tennishuset.

Seniormedlemmer (fra 18 år)
Kan spille på alle tidspunkter. Husk, at booke bane!

Juniormedlemmer (6-17 år)
Som forsøg i 2015 kan juniorer spille på alle tidspunkter. Husk, at booke bane!
Forældre er velkomne til at spille gratis med egne børn!

Kontaktpersoner for nye medlemmer
Begyndere kan kontakte Esben Krogsgaard, 6064 1668
Seniormedlemmer kan kontakte Berit Rømer, tlf. 8684 5294/2986 5294, gerne SMS
60+ kan kontakte Boye Stenskjær, tlf. 2685 6086.

Vi opfordrer til, at man deltager i de fællesarrangementer, der er for alle medlemmer – se i øvrigt aktiviteter.

Baner og tennishus

Vi er så heldige at have en række personer i medlemsskaren, som, under ledelse af vores baneansvarlige, har påtaget sig at holde orden på banerne og i tennishuset.
Men! Det fritager ikke andre for at gøre deres til, at vi har optimale forhold og at der altid er pænt og rent på og omkring banerne. Husk derfor altid at feje banerne efter brug og at vande dem efter behov. Sæt redskaber på plads, fjern småsten, grene og kviste og læg affald i affaldsposen bag huset.

Kun medlemmer af Sejs Svejbæk Tennisklub må benytte baner og tennishuset.

Ønsker du at have en gæst med, bedes du kontakte en fra bestyrelsen.

Vi appellerer til, at alle medlemmer vil medvirke til, at huset altid fremtræder pænt og rent. Fej/støvsug gulvet, hvis du synes det trænger, tør borde af og ryd op. Fej terrassen og stil bordene pænt på plads.

Husk altid at låse både til banerne og til tennishuset, hvis du er den sidste, der forlader stedet.

Nøglebrik

For at få adgang til tennishuset og banerne skal du have en nøglebrik. Hvis du allerede har en nøglebrik til idrætsforeningen, skal du ikke foretage dig noget. Den aktiveres, når du har betalt kontingent.

Har du ikke en nøglebrik, kan du få en udleveret i cafeteria. Nøglebrikken koster 100 kr. i depositum.

Banereservation

Når du har tilmeldt dig, får du adgang til bookingsystemet i conventus, hvor du kan booke baner. KLIK HER FOR BOOKING

Du kan booke fire timer ad gangen. Banerne kan bookes fra en hvilken som helst pc.

På bookingportalen vil der være personlige informationer, som vi har i Conventus (navn, adresse, indmeldelsesdato, telefonnummer, fødselsdato, e-mailadresse).

Booking portalen er adgangsbeskyttet og derfor må vi gerne publicere dem på bookingsiden, som kun er for medlemmer af tennisafdelingen.

Se evt, Registerloven www.datatilsynet.dk/erhverv/foreninger/

Opslagstavlen

Medlemmerne kan frit benytte opslagstavlen til meddelelser vedr. tennis, f.eks. hvis man søger en tennismakker. På opslagstavlen findes også informationer fra bestyrelsen om træning, turneringsdatoer og andre aktiviteter.

Her på hjemmesiden kan du hele tiden orientere dig om nyhederne i klubben.

Rabat- og sponsoraftaler

Medlemmer af tennisafdelingen får 20% ved køb hos Insport i Aarhus.

Præmiesponsorer – kender I nogen, så hører vi gerne fra jer.

• Ørbæk Bryggeri

Kalender for tennis